Punkter å kontrollere før du sender inn en bestilling

Hvordan bestiller jeg?

Velg produktene du vil bestille, og legg dem til i handlekurven. Til høyre på siden finner du en oversikt over varene i handlekurven. Se gjennom innholdet, og klikk på sluttfør-knappen. Hvis du allerede har en Apple-ID, logger du på kontoen din. Hvis du ikke har handlet på Apple Store før, leder vi deg gjennom prosessen.

Når du er logget på med Apple-ID-en din, kan du bekrefte bestillingsinformasjonen. Du vil kunne endre betalingsmetode og fakturerings- og leveringsadressen, endre antall og slette objekter fra handlekurven. Hvis du er fornøyd med innholdet i handlekurven, klikker du på bestill-knappen.

Hvis du velger å betale med betalingskort, er det viktig at du ikke logger deg av siden eller bruker tilbake-knappen mens Apple godkjenner betalingskortet, da dette kan føre til duplisering av bestillinger. Når systemet har ferdigbehandlet bestillingen, får du en e-post med bestillingsinformasjonen og, hvis det er nødvendig, ytterligere betalingsinstruksjoner.

Hvordan løser jeg inn e-kuponger?

E-kuponger for Apple Store er elektroniske rabattkuponger som Apple fra tid til annen sender til registrerte kunder som abonnerer på Apple Store eNews. Disse kupongene gir innehaveren rett til å benytte seg av spesialrabatter og -tilbud. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du vilkårene for e-kuponger som du finner nederst på alle e-kuponger.

Hvis du vil løse inn en e-kupong og du bestiller på Internett, skriver du inn den tilhørende koden på siden der du verifiserer bestillingen. Hvis du bestiller via telefon, oppgir du den til telefonselgeren.

Vær oppmerksom på at e-kuponger ikke kan brukes for en bestilling etter at bestillingen har blitt sendt inn.
Klikk her for mer informasjon om hvordan du løser inn.

Kan jeg lagre en bestilling til bruk senere?

Du kan lagre innholdet i handlekurven til senere. Alt du trenger, er en Apple-ID. Når du har lagret kurven, reserveres det et nettbestillingsnummer for den. Den lagrede kurven oppbevares i Apple-ID-kontoen, der du kan se gjennom, endre eller slette den virtuelle bestillingen. Vær oppmerksom på at du ikke utfører en endelig bestilling før du følger de vanlige trinnene for å fullføre. Når du sender inn den faktiske bestillingen, får du en e-post som bekrefter kjøpet.

Hvordan logger jeg av?

Du trenger ikke å logge av kontoen din. Av sikkerhetshensyn kreves det at du logger deg på for hvert kjøp og hver gang du gjør endringer i kontoen, og du logges automatisk av etter å ha vært inaktiv i 30 minutter.

Hva er ekspress-sluttføring?

Ekspress-sluttføring er en praktisk funksjon som gjør det mulig å kjøpe produkter på Apple Store med ett museklikk. Hvis du vil endre betalingskortinformasjonen, må ekspress-sluttføring være slått av.

Hvordan aktiverer og deaktiverer jeg ekspress-sluttføring?

Hvis du vil slå ekspress-sluttføring på eller av, klikker du her.